Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δίνει στεγνά το ΠΑΣΟΚ ο Γιούνκερ για την εμπλοκή του ΔΝΤ. Κάποιος εισαγγελέας για τη Goldman Sachs υπάρχει;


(σσΟ: Ψυχάρη θα τολμήσεις; Κάντο και θα γίνεις Εθνικός Ήρωας!)
“ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ”

Αυτή την απίστευτη δήλωση έκανε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup αφού διευκρίνησε ότι ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε την εμπλοκή του ΔΝΤ.

Ο Γιούνκερ λέει το αυτονόητο, αυτό που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να καλύψουν τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” της διαπλοκής. Με απλά λόγια, ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες σχεδίαζε τον τρόπο εισόδου του ΔΝΤ στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας έναν οχετό παραπληροφόρησης και ψεύδους. Το χθεσινό θέατρο με την επιστολή – πρόσκληση του ΔΝΤ από τον κύριο Παπακωνσταντίνου αποτελεί πρόκληση στη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη αφού όπως έχουμε αποκαλύψει, το ΔΝΤ έχει προσκληθεί εδώ και μήνες από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ! 4 Φεβρουαρίου 2010 γράφαμε: Προσκαλέσατε και κρυφούς συμβούλους από το ΔΝΤ κύριε Παπανδρέου εκτός από τους φανερούς;

Τότε η κυβέρνηση εν χορώ απέρριπτε μετά βδελυγμίας την οποιαδήποτε επαφή, συνεργασία ή πρόθεση συνεργασίας με το ΔΝΤ. Όπως ακριβώς έκανε ΨΕΥΔΩΣ πριν λίγες ημέρες. Ποιός θα ξεχάσει τα κατάπτυστα “πάνελς” με τις φαρδιές λεζάντες τύπου “Απορρίπτει κάθε σκέψη για το ΔΝΤ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου”. “Δεν ΄χουμε ζητήσει κανενός είδους βοήθεια από το ΔΝΤ, αυτά είναι ανυπόστατες φήμες” δήλωνε ο κύριος Παπακωνσταντίνου.

Και τα ΜΜ”Ε” της αποχαύνωσης υπερθεμάτιζαν σε ένα φασιστικό κρεσέντο που εξηγείται από την αποκάλυψη ενός έγκριτου Αμερικανού οικονομολόγου για τη δράση του ΔΝΤ σχετικά με τα ΜΜΕ: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

Γιατί όμως η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στο ΔΝΤ (στην ουσία στο πρώτο σκαλί της πτώχευσης);

Μα την απάντηση την έχουμε δώσει πολύ πριν την αποκάλυψη του κυρίου Γιούνκερ. Η έλευση του ΔΝΤ και η πτώχευση της χώρας είναι το μεγάλο στοίχημα στο οποίο έχει ποντάρει εδώ και καιρό η Goldman Sachs! Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;

Έλευση λοιπόν του ΔΝΤ σημαίνει κολοσσιαία κέρδη για την GS, τους συνεργάτες της και όσους πόνταραν τα χρήματα τους εκεί. Ποιοί είναι οι φίλοι της GS στην Ελλάδα; Μιλάμε για τους “κρυφούς” φίλους εκτός από τους φανερούς συνεταίρους όπως ο κύριος Άκτωρας που έκανε τα αδύνατα – δυνατά να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή πριν τον Νοέμβρη, ώστε να πληρωθεί απερίσπαστα η κρυφή μίζα της συμφωνίας Σημίτη που έληγε τον Ενδέκατο του 2009.

Μην αναρωτιέστε λοιπόν για την εξαιρετικά καλή διάθεση του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Μέσα στην τρελή χαρά ο “τσάρος” της καταστροφής. Όπως έχουμε εξηγήσει, οι όροι του καπιταλισμού είναι στυγνοί. Γιατί κάποιος να περιμένει την συνολική ευμάρεια για να απολαύσει ένα κομμάτι της αφού μπορεί να πάρει ολόκληρη την πίτα και να την φάει μόνος του εις βάρος του συνόλου. Αυτός είναι ο καπιταλισμός κύριοι. Οι άνθρωποι ετοιμάζονται να πιάσουν το τζακποτ που δεν φαντάστηκαν ποτέ τους! Μία τέτοια χαρά δύσκολα κρύβεται.

Το δικό μας στοίχημα, είναι πλέον να μην τους αφήσουμε να φύγουν όπως τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, τον Μαντέλη και τόσους άλλους (Ενότητα Horca). Γιατί το σκάνδαλο της ΔΝΤ – GoldmanSachιάδας, θα υποθηκεύσει το μέλλον αυτής της χώρας. Ε, ας κάτσουν να το απολαύσουν εδώ μαζί μας…

ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ» ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι διατηρούν σχέσεις με τη Ναζιστική οργάνωση Goldman Sachs οι οποία ως γνωστόν είχε ποντάρει στην πτώχευση της Ελλάδας.

Έκτοτε, όλες οι ενέργειες τους είναι σύννομες με τις επιταγές της Goldman ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πολυπόθητη γι’ αυτούς πτώχευση.

Ο τζίρος του “στοιχήματος” αναμένεται στα 2 τρις δολάρια από τα οποία το 1 τρις το παίζει …”Γερμανική” αδερφική εταιρεία, που λέγεται ότι πριμοδοτεί νεόκοπο επιχειρηματία που πρόσφατα ανακάλυψε την έφεση του στον τομέα της “ενημέρωσης”. Βρε τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Τρανταχτά στοιχεία για τη δράση αυτής της οργάνωσης κρατά στα χέρια του ο κύριος Ψυχάρης. Έβγαλε μάλιστα κατά λάθος ένα τέτοιο στοιχείο και μετά από πιέσεις το μάζεψε άρον – άρον.

Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι ο Ψυχάρης χαλάστηκε πάρα πολύ από τον “τσαμπουκά” ενός από τους καταζητούμενους και το σκέφτεται σοβαρά να επανέλθει δριμύτερος με στοιχεία που θα κάνουν …μπαμ.

Εάν το κάνει, εμείς θα παίζουμε Ψυχάρη μέχρι τη Δευτέρα παρουσία. Αναλυτικά ρεπορτάζ για τα γεγονότα θα βρείτε εδώ:

Σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα την ” ΓκολντμανΠασοκιάδα”.
Διαβάστε τα άρθρα που ακολουθούν….
Η Μεγάλη συγκάλυψη. Εν χορώ τα ΜΜ”Ε” αποκρύπτουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.
Διαβάστε ποιοι και γιατί κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των κερδοσκόπων που ζημίωσαν τη χώρα μας
Bob Chapman: Πετάξτε έξω την Goldman Sachs και ασκείστε ποινικές διώξεις !!!
Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Goldman Sachs: Η παρέα της “Νέας Διακυβέρνησης” μας στέλνει στο ΔΝΤ
Στήνουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.
Έρχεται στο φως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης
Άλλα αντί άλλων το Πρώτο Θέμα. Συνεχίζεται το φιάσκο με το Βατοπαίδι, όταν το “προσωρινό” αφεντικό είναι συνεταιράκι με την Goldman Sachs…
Κύριε Παπακωνσταντίνου τι θα γίνει με εκείνη την περιβόητη αναφορά που ζήτησε η ΕΕ για τις σχέσεις ΠΑΣΟΚ με Goldman Sachs;
Το μπόνους των 9 εκατ. δολαρίων στον κύριο Goldman Sachs έχει σχέση με την Ελλάδα;
Goldman Sachs: H Siemens της “Νέας Διακυβέρνησης”;
“ΤΣΙΡΚΟ” η Κυβέρνηση !
Υπήρξαν μεσολαβητές για τα ομόλογα που εξέδωσε το Ελληνικό Δημόσιο, ή όχι ;Μπόμπολας – Goldman Sachs. Τα συνεταιράκια που λυμαίνονται την χώρα.
Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs
Το μυστικό δείπνο της Goldman Sachs….
Συνεργάζεστε (ακόμα) με εταιρεία που πόνταρε στην χρεωκοπία της Ελλάδας;
“Υπόθεση” Goldman Sachs: Υπάρχουν όλα τα πειστήρια του εγκλήματος….
H Goldman Sachs στοιχημάτιζε σε Ελληνική αποτυχία…
Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs
Η “κρυφή” έκθεση της Goldman Sachs που “εκθέτει” ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση
Greek deal puts Goldman Sachs in the firing line – again
Κάντε “πόλεμο” ΟΧΙ “έρωτα” στην “Goldman Sachs” !!!
Αποκάλυψη – βόμβα του Bloomberg! Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ συγκαλύπτει την Goldman και θέλει εξεταστικές …5ετίας!
Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για τo “κρυφό” ομόλογο της Goldman Sachs
Μιλούν για διαστρέβλωση στοιχείων, όταν παρέδωσαν νύχτα κάθε κερδοφόρο κομμάτι της “ισχυρής Ελλάδας” στους “φίλους” της Goldman Sachs…
Μία χώρα δουλοπάροικος της Goldman Sachs. Ο ΓΑΠ όμως δεν γνωρίζει το ποιόν των φίλων του…

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/04/goldmanpasokiada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου