Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Σε συνέχεια παλαιότερου άρθρου μου για τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, δηλαδή τους ILLUMINATI, αλλά και σε σύνδεση με την αναδημοσίευση του προηγουμένου από την εξαίρετη ιστοσελίδα filotimia.blogspot.com, παρουσιάζω τον μεθοδικό σχεδιασμό τουλάχιστον τριών παγκοσμίων πολέμων για την οριστική επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κατά τα μέσα του 19ου ο Guiseppe Mazzini και ο Albert Pike (ο κολλητός της Μπλαβάτσκι), διαπίστωσαν ότι η ενοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης, κάτω από το λάβαρο του Ιλλουμινισμού, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Ο κόσμος είχε αναπτύξει εθνικιστικό πνεύμα το οποίο δύσκολα θα σβήνονταν, ειδικά σε μια ήπειρο χωρισμένη από τους πολέμους εδώ και πολλούς αιώνες. Έτσι, έθεσαν σε ενέργεια το μεγαλύτερο τους σχέδιο. Ένα σχέδιο με έναν τεράστιο στόχο, που μόνο κάποιος ο οποίος είναι εξοικειωμένος με την μεγάλη δύναμη που κατέχουν οι μυστικές εταιρείες, θα μπορούσε να το πιστέψει.

Το 1871, ο Mazzini δημοσίευσε μια επιστολή όπου εξέθετε το τελευταίο τριμερές σχέδιο των Ι: το μεγάλο σχέδιο για τον έλεγχο, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου σε μια Πεφωτισμένη Δικτατορία. Αυτή η αξιοσημείωτη επιστολή βρισκόταν για πολλά χρόνια στην Βιβλιοθήκη του Βρεττανικού Μουσείου στο Λονδίνο.

Ο Mazzini πρότεινε μια σειρά από παγκοσμίους πολέμους. Οι πόλεμοι αυτοί είχαν στόχο να περιπλέξουν κάθε κράτος σε πόλεμο τόσο αιματηρό και χαοτικό, ώστε τελικά, κάθε κράτος να αναγκαζόνταν να παραδώσει την εθνική του ηγεσία σε μια διεθνή κυβέρνηση, όπως η Κοινωνία Των Εθνών, ή, τον δεύτερο στόχο τους, τα σημερινά Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε), ώστε να αποφύγουν την επακόλουθη παγκόσμια αιματοχυσία. Ένας Μασονικός σχολιαστής έγραψε το 1987: "Η αληθινή γέννηση της Παγκόσμιας Δημοκρατίας, από τον προηγούμενο περιορισμό της στο κάθε έθνος, είναι ακόμα σε εξελικτική διαδικασία. Ένας κόσμος που αιμορραγεί βρίσκεται στο μέσο των ωδινών, των πόνων που προηγούνται της γέννησης, οι ωδίνες της γέννησης της Νέας Εποχής".

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι η εθνική ηγεσία θα μπορούσε σίγουρα να εξαλειφθεί, τρεις από αυτούς τους παγκόσμιους πολέμους προτάθηκαν από τους Mazzini και Pike στα αρχικά τους σχέδια. Ο πρώτος από τους τρεις παγκοσμίους, πίστευαν ότι θα κλόνιζε την Τσαρική κυβέρνηση της Ρωσίας και θα εγκαθίδρυε μια πεφωτισμένη δικτατορία (Μπολσεβίκοι), ένα νέο επίπεδο στο παιγνίδι ελέγχου του κόσμου. Αυτό θα έδινε στους Ι, μια ασφαλή βάση από όπου θα χειρίζονταν τα σχέδιά τους, με ένα μεγάλο πληθυσμό και τεράστιες φυσικές πηγές πλούτου, για τον εφοδιασμό της νέας μηχανής του Ιλλουμινισμού.

Ο Β' Παγκόσμιος, θα επέτρεπε, σύμφωνα με τα σχέδια τους, στην νέα Σοβιετική Ρωσία να αιχμαλωτίσει την Ευρώπη, ή, όπως έγινε, την μισή. Ο Γ΄ Παγκόσμιος σχεδιάστηκε να ήταν στην Μέση Ανατολή, ανάμεσα στους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους (τηι αρωγήι, φυσικά, των δυτικών ΗΠΑ και Ευρώπης). Έτσι, με το τέλος του Γ΄Παγκοσμίου, τα μαχόμενα έθνη θα ήταν έτοιμα να αποδεκτούν οποιοδήποτε σχέδιο που θα πρότεινε την ειρήνη, με την ένωση ολόκληρου του κόσμου κάτω από το λάβαρο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο Pike, μάλιστα, έγραψε στον Mazzini το 1871, για τις συνέπειες του Γ΄Παγκοσμίου:

"Θα προκαλέσει μια φοβερή κοινωνική αναστάτωση και την πιο αιματηρή οχλαγωγία. Τότε παντού, οι πολίτες που θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους πολεμώντας την παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, ελεύθερο από την πλάνη του Χριστιανισμού, θα ανυπομονεί για ένα ιδανικό και χωρίς να ξέρει τι να λατρέψει θα λάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εκδήλωση του δόγματος του Θεού της Νέας Εποχής, που θα κατορθώσει τελικά να φανεί στον κόσμο σαν μια εκδήλωση που θα προκύψει από το γενικό κίνημα αντίδρασης που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού και του Αθεϊσμού. Έτσι οι άνθρωποι που θα σωθούν από την μεγάλη καταστροφή και τον αφανισμό, θα αντιδράσουν ενάντια στον Χριστιανισμό και τον Αθεϊσμό (ως υπεύθυνοι των καταστροφών) και θα αποκηρύξουν ταυτόχρονα και τον ένα και τον άλλο".

Και μπορεί μεν οι Mazzini και Pike να σχεδίασαν τρεις Παγκοσμίους Πολέμους το 1871, αλλά οι δύο συγγραφείς του Κομμουνιστικού Μανιφέστου Μαρξ και Ένγκελς, μίλησαν για τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Καρλ Μαρξ έγραψε το 1848 ότι ο Όχλος των σκλάβων, αναφερόμενος στους Ρώσους, τους Τσέχους και τους λοιπούς Σλάβους, ήταν οπισθοδρομικές φυλές που ο μόνος ρόλος που θα διαδραμάτιζαν στην παγκόσμια ιστορία του μέλλοντος ήταν να είναι το μπαρούτι του κανονιού. Ο Μαρξ είπε επίσης: "Ο επερχόμενος πόλεμος, θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι αντιδραστικές τάξεις και δυναστείες αλλά και όλοι οι αντιδραστικοί άνθρωποι, να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Και αυτό θα είναι πρόοδος".

Ο συνεργάτης του Μαρξ, ο Ένγκελς, απλώς επαναλαμβάνοντας τις απόψεις του Μαρξ, έγραψε τον ίδιο χρόνο: "Ο επόμενος πόλεμος θα έχει σαν αποτέλεσμα όλοι οι αντιδραστικοί πληθυσμοί να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Αυτό είναι πρόοδος. Είναι φανερό, ότι αυτό δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς να καταστραφούν μερικά ευγενικά άτομα. Αλλά, χωρίς βία και χωρίς σκληρότητα, τίποτα δεν μπορεί να αποκτηθεί".
Από lalei-kairia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου